13:34 23.10.2012

Голова Харківської облдержадміністрації просить главу МВС розібратися з приводу інциденту з "Беркутом" і уболівальниками "Металіста"

2 хв читати

Голова Харківської облдержадміністрації звернувся до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з проханням взяти під особистий контроль проведення службового розслідування інциденту між бійцями "Беркуту" та вболівальниками ФК "Металіст" (Харків), який відбувся в Києві, 20 жовтня, після перемоги над столичним "Динамо".

"Звернутися до Вас мене змусив відеозапис інциденту, що стався між уболівальниками харківського "Металіста" і співробітниками спецпідрозділу "Беркут" 20 жовтня 2012 року. Судячи із поширеного в Інтернеті відео, бійці спецпідрозділу вдалися до поведінки, що ганить честь і гідність української міліції. Я впевнений в те, що Ви, як принциповий керівник, зможете надати правову оцінку діям Ваших підлеглих і візьмете під особистий контроль проведення службового розслідування за цим фактом", - йдеться в листі М.Добкіна, текст якого оприлюднено на офіційному сайті облдержадміністрації.

М.Добкін висловлює припущення, що агресія беркутівців могла бути викликана програшем "Динамо" (Київ), наголошуючи при цьому, що навіть у такому випадку вони не мали права "поводитися по-звірячому". "Можливо, "беркутівці" є вболівальниками "Динамо" і їх неприємно вразив програш улюбленої команди? Однак це не дає їм права поводитися по-звірячому, забувши про людські цінності і закон", - йдеться в листі М.Добкіна

Як повідомлялося, в мережі Інтернет з'явилося відео інциденту між фанатами "Металіста" та "беркутівцями" після матчу перемоги харків'ян над київським "Динамо" 20 жовтня. На відео можна побачити, як міліціонери в камуфляжі ногами б'ють двох молодих людей із символікою "Металіста" і як один з міліціонерів штовхає на землю дівчину. У МВС пообіцяли розібратися з приводу цього інциденту

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА