12:08 24.10.2012

У день виборів телеканали ICTV та "Інтер" презентують результати власного екзитполу

1 хв читати

Два українські телеканали - ICTV та "Інтер" - у день парламентських виборів 28 жовтня презентують результати "Всеукраїнського телевізійного екзитполу", проведеного спільно з компаніями TNS та Центром соціальних і маркетингових досліджень SOCIS.

"На 614 виборчих дільницях ми запропонували опитати близько 20 тис. респондентів. Це означає, що екзитпол матиме дуже високу точність, на рівні 0,5%, але не лише в цілому по всій країні, а й по кожній області", - повідомив директор центру SOCIS Микола Чурилов на прес-конференції в Києві в середу.

За його словами, представники компаній, що проводять екзитполи, працюватимуть не на дільниці, а біля неї на виході, щоб не заважати виборчому процесу.

Директор-президент каналу ICTV Олександр Богуцький додав, що результати опитування буде оголошено відразу ж після закриття виборчих дільниць 28 жовтня о 20:00 в ефірі ICTV і телеканалу "Інтер".

У свою чергу голова правління телеканалу "Інтер" Ярослав Порохняк додав, що проведення таких досліджень є важливим механізмом виміру контролю за виборами. "Ми знаємо, що в Україні рекордна кількість міжнародних спостерігачів; безумовно, до цих виборів прикута величезна увага всієї Європи. Ми сподіваємося, що ми зможемо таким чином надати телеглядачам оперативну, достовірну інформацію про результати виборів", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА