11:20 25.10.2012

Адвокат дружини "караванського стрілка" вважає, що Мазурка вже немає в живих

1 хв читати
Адвокат дружини "караванського стрілка" вважає, що Мазурка вже немає в живих

Адвокат дружини підозрюваного в убивстві охоронців торговельно-розважального центру "Караван" Лаврентій Кухалейшвілі вважає, що Ярослава Мазурка вже немає в живих.

"Моя особиста думка, що його не знайдуть. Я думаю, що його вже немає в живих. Можливо, справжній убивця вже в безпеці, а самого Ярослава Мазурка вбили, щоб повісити на нього цей страшний злочин", - сказав він в інтерв'ю виданню "Газета по-киевски".

Адвокат вважає, що ніхто не переховуватиме Я.Мазурка, розуміючи, що за інформацію про його місцезнаходження обіцяно винагороду в 100 тис. грн.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" на вул. Луговій у Києві помітив, що один із відвідувачів украв товар, після чого останньому було запропоновано пройти до кімнати охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім утік.

Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн.

Глава МВС України Віталій Захарченко 5 жовтня заявив, що вбивцею охоронців у ТРЦ "Караван" (Київ) є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім’я Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

10 жовтня стало відомо, що Я.Мазурка оголошено в міжнародний розшук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА