15:56 08.11.2012

Україна виставила на конкурс Попаснянську газову площу за 32,5 млн грн

2 хв читати

Найбільший лотом на IV аукціоні Державної служби геології та надр України 11 грудня буде 20-річний дозвіл на геологічне вивчення з подальшим видобутком нафти і газу Попаснянської площі газу центрально-басейнового типу (Попаснянський і Перевальский райони, Луганська обл.), початкова ціна якого становить 32,48 млн грн.

Згідно з оголошенням в урядовій газеті "Урядовий кур'єр" у четвер, на аукціон також буде виставлено подібні дозволи на Біличівську нафтогазову площу (Чорнухинський р-н, Полтавська обл.) із початковою ціною 3,91 млн грн, Лосищинська і Сурмачівська ділянки (обидві - Роменський р-н, Сумська обл.) - відповідно до 2,36 млн грн та 1,04 млн грн.

Окрім того, учасники аукціону конкуруватимуть за п'ятирічне право геологічного вивчення, зокрема дослідницько-промислової розробки (ДПР), Новосвітлівської (Краснодонський р-н, Луганська обл.) і Селезнівської (Попаснянський і Перевальский р-ни) площ газу (метану) вугільних родовищ. Їх виставляють із нульовою початковою ціною, але вартість геологічної інформації щодо них становить відповідно 0,97 млн грн та 1,77 млн грн.

Ще одним великим лотом є 20-річний дозвіл на видобуток графітових руд на ділянці Південній Балахівського родовища (Петрівський р-н, Кіровоградська обл.) із запасами графіту B+C 1,3 млн тонн (зокрема B - 0,29 млн тонн), початкова ціна якого становить 18,1 млн грн.

На аукціон також виставлено Тернове родовище сієніту (будматеріал) із запасами 2,3 млн тонн у Донецькій області за 1,92 млн грн, дві вугільні ділянки з балансовими запасами 2,2 млн тонн і 3,2 млн тонн у Луганській і Донецькій області по 0,57 млн грн, Малотокмачанське родовище кварцового піску в Запорізькій області за 0,31 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА