20:07 23.11.2012

Коновалюк подав депутатський запит до Генпрокуратури щодо перевірки групи компаній IDS Group

1 хв читати

Депутат Верховної Ради VI скликання Валерій Коновалюк (Партія регіонів) подав до Генеральної прокуратури запит щодо перевірки підприємств групи компаній IDS Group.

"Так, був (запит - ІФ). Але лише не до прокуратури Львівської області, а й до Генеральної прокуратури. Цим запитом я переслідував лише ту мету, щоб Генпрокуратура просто здійснила перевірку, розібралася і дала мені відповідь", - заявив В.Коновалюк, відповідаючи на прохання підтвердити або спростувати, чи був з його боку запит до прокуратури Львівської області щодо перевірки підприємств групи компаній IDS в інтерв'ю виданню "Власть денег".

Водночас народний депутат повідомив, що відповіді з Генпрокуратури він наразі ще не отримав. "Я лише знаю, що там комплексно почали працювати податкові органи", - зазначив він.

За його словами, податкова міліція займається зараз розслідуванням незаконної мінімізації податків і незаконним виведенням грошових коштів підприємств групи.

"Після того як навколо підприємств цієї групи розгорнулися певні події, я лише попросив керівника Державної податкової служби зняти арешт з рахунків їхніх заводів. Мій запит цього не передбачав, виробництво не повинно зупинятися", - повідомив він при цьому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА