19:47 26.11.2012

ДАІ попереджає: 27-29 листопада в Україні очікуються тумани

1 хв читати
ДАІ попереджає: 27-29 листопада в Україні очікуються тумани

27-29 листопада на території України вночі та вранці тумани, видимість 200-500 м, а місцями можливий невеликий мокрий крій сніг із дощем, повідомляє управління ДАІ МВС Києва з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

"Під час поїздок в умовах недостатньої видимості необхідно бути гранично уважними та обережними, суворо дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Під час туману відстань до об'єкта здається у кілька разів більшою, ніж є насправді. Тому при попаданні в смугу туману водіям слід максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду", - йдеться в повідомленні ДАІ.

"Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами). Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умов можуть призвести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість треба знижувати поступово. А під час зупинки - вмикати аварійну світлову сигналізацію", - додали в ДАІ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА