15:23 06.12.2012

Samsung планує вiдкрити науково-дослiдний центр у Харковi в 2013 роцi

2 хв читати

Компанiя "Samsung Electronics Ukraine" планує у 2013 роцi вiдкрити великий науково-дослiдний центр у Харковi, повiдомив посол Республiки Корея в Українi Кiм Iн-Цжун.

"У компанiї Samsung Electronics є плани створення до березня 2013 року масштабного науково-дослiдного центру в Харковi. Думаю, на таке рiшення компанiї вплинуло два фактори: те, що Харкiв є iндустрiальним i технiчним центром України, а також, що ваше мiсто має найкращi в Українi умови для впровадження i розвитку нових технологiй. Нам хотiлося б попросити надати корпорацiї можливiсть працевлаштувати найталановитiших талановитих i здiбних iнженерiв, якi змогли б працювати над iнновацiями ", - цитує слова Кiм Iн-Чжуна на зустрiчi з керiвництвом Харкiвської областi прес-служба Харкiвської облдержадмiнiстрацiї (ХОДА).

Посол Республiки Корея нагадав, що домовленiсть про пiдтримку IT-iнiцiатив корейських компанiй в Українi було досягнуто пiд час вiзиту до Кореї президента України Вiктора Януковича у березнi 2012 року.

У вiдповiдностi з цими домовленостями, компанiя Samsung Electronics i науково дослiдний центр Samsung в Українi планують до кiнця 2013 року працевлаштувати понад 2 тис. українських iнженерiв.

Кiм Iн-Чжун зазначив також, що корпорацiя Samsung Electronics Ukraine просить сприяння Харкiвської облдержадмiнiстрацiї в залученнi квалiфiкованих кадрiв для роботи в науково-дослiдному центрi в Харковi.

"Голова Харкiвської облдержадмiнiстрацiї Михайло Добкiн пiдтвердив, що ми обов'язково пiдтримаємо вашу iнiцiативу. Харкiвська область зацiкавлена в тому, щоб наш науковий потенцiал i нашi висококвалiфiкованi фахiвцi у сферi IT-технологiй i електронiки знайшли роботу в цьому науково-дослiдному центрi", - сказав перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА