10:26 11.12.2012

Мiнiнфраструктури: В Укравтодорi працює гаряча лiнiя для реагування на ускладнення дорожньої ситуацiї

1 хв читати

Мiнiстерство iнфраструктури України нагадує про роботу в Державному агентствi автомобiльних дорiг (Укравтодор) гарячої лiнiї для реагування на ускладнення дорожньої ситуацiї в умовах зимової негоди.

"В Укравтодорi та в регiональних службах автодорiг працюють контактнi телефони оперативних штабiв, кожен дзвiнок з приводу дорожньої ситуацiї за складних погодних умов не залишається без вiдповiдного реагування", - повiдомляється в прес-релiзi мiнiстерства.

Крiм того, у зв'язку з погiршенням погодних умов шляховики закликають водiїв використовувати в гiрських районах ланцюги протиковзання.

У поточному роцi Укравтодор для зимового утримання дорiг заготовив 840 тис. куб. м пiску i 120 тис. тонн солi - це понад 60% вiд потреби на початок зими. Таких обсягiв достатньо, щоб забезпечити безперебiйнi умови руху автотранспорту.

Для зимової експлуатацiї дорiг пiдготовлено 6,9 тис. одиниць технiки. Мiнiнфраструктури i Укравтодор нагадують, що всю iнформацiю про стан i умови проїзду автошляхами, зокрема на дiлянках, де виконуються ремонтнi роботи або введено певнi обмеження, розмiщується на сайтi Укравтодору.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА