16:07 17.01.2013

Мiнагропрод України iнiцiює створення ПАТ "Аграрний фонд" - голова Аграрного фонду

1 хв читати

Мiнiстерство агарної полiтики та продовольства України має намiр запропонувати уряду створити публiчне акцiонерне товариство "Аграрний фонд України", повiдомив генеральний директор Аграрного фонду Iгор Якубович.

"Це (створення ПАТ "Аграрний фонд"- IФ) iнiцiює Мiнiстерство аграрної полiтики та iнiцiюємо ми", - сказав вiн журналiстам у Києвi в четвер.

I.Якубович уточнив, що вже пiдготовлено проект вiдповiдної постанови Кабiнету Мiнiстрiв.

За його словами, передбачається створення цiєї структури до кiнця 2013 року i на початковому етапi вона iснуватиме паралельно з Аграрним фондом, який є державною бюджетною органiзацiєю.

I.Якубович зазначив, що передбачається випуск новим ПАТ акцiй на суму 5 млрд грн, якi надалi обмiнюватимуть на облiгацiї внутрiшньої державної позики.

На його думку, створення нового ПАТ надасть можливiсть державi реалiзувати спiльно з приватними iнвесторами iнвестицiйнi проекти в аграрному секторi щодо оновлення парку залiзничних вагонiв, розширення елеваторних потужностей, модернiзацiї системи зрошення.

Аграрний фонд створено згiдно з постановою уряду № 543 вiд 6 липня 2005 року. Вiн є уповноваженою державною установою з реалiзацiї цiнової полiтики в агропромисловому секторi та належить до сфери управлiння Мiнiстерства аграрної полiтики та продовольства.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА