17:05 06.02.2013

Київські вулиці отримають паспорти - КМДА

1 хв читати

Столична влада планує здійснити паспортизацію проспектів, вулиць, площ, бульварів, провулків. Це надасть можливість зібрати об'єктивні дані про стан міського простору і комплексно вплинути на його розвиток.

"У паспортах вулиць, аж до деталей, буде розписано: яка реклама, які малі архітектурні форми, урни та зупинки мають бути і в яких місцях. Таким чином, паспорти повинні стати своєрідним еталоном того, який вигляд повинна мати столиця України", - повідомляє прес-служба Київської держадміністрації з посиланням на слова голови міста Олександра Попова.

Крім того, за його словами, паспортизація надасть можливість вирішити проблему незаконного встановлення МАФів, оскільки буде чітко розроблено, за якою адресою, яка мала архітектурна форма і якого розміру може бути встановлена.

Паспортизація також допоможе вирішити завдання, зокрема, збереження культурної спадщини, забезпечення мобільності у містах, створення умов для маломобільних і вразливих груп населення, поліпшення стану екології, збільшення туристичної привабливості.

Станом на кінець 2012 року вже розроблено 27 паспортів для 39 вулиць, площ і провулків. Після того, як буде паспортизовано всі вулиці, вони будуть узгоджені із громадськістю під час проведення вуличних референдумів, де в оперативному режимі можна буде висловити свої зауваження та пропозиції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА