13:18 04.03.2013

Свідок Володимир Щербань не сумнівається в причетності Тимошенко та Лазаренка до вбивства депутата Щербаня

2 хв читати

Свідок у справі Щербаня екс-голова Донецької обласної державної адміністрації Володимир Щербань заявляє про причетність екс-прем'єрів Юлії Тимошенко та Павла Лазаренка до вбивства народного депутата Євгена Щербня в 1996 році.

"Як свідок я розумію, чому мене викликали сюди. Я вважаю причетними і Лазаренка виконавця, і замовника Тимошенко до вбивства мого колеги, товариша, однофамільця", - сказав В.Щербань під час вільних свідчень на допиті в суді в понеділок.

На таку заяву захисник екс-прем'єра Сергій Власенко зробив зауваження, що свідок має говорити про обставини того, що він знає, а не висловлювати свою думку.

В.Щербань розповів, що він був бізнес-партнером Є.Щербаня, часто з ним спілкувався, мав приятельські стосунки, і якось Є.Щербань сказав йому про свої побоювання, що його вб'ють.

"Він говорить: "Володя, мене розстріляють... Я бачу, що за мною їздять машини, я знаю, що буде далі, вони не зупиняться". Я йому говорю: "Женя, їдь в Америку". На що Євген сказав: "Я нікуди не поїду", - розповів свідок.

Він також повідомив, що для нього Ю.Тимошенко та П.Лазаренко були одним цілим: "Я ніколи не розділяв Тимошенко та Лазаренка, посланцем в області була Юлія Володимирівна. Я не хотів її бачити в ролі посередника... Знали про взаємовідносини Тимошенко та Лазаренка, знали, хто займався вбивствами".

В.Щербань пояснив, що між Є.Щербанем, з одного боку, та Ю.Тимошенко і П.Лазаренком, з іншого боку, був конфлікт бізнес-інтересів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА