10:23 19.03.2013

"Зниклі" футболісти з Кот-д'Івуару знайшлися в Чернівцях і Києві - газета

2 хв читати

Футболісти клубу з Кот-д'Івуара, які прибули в Крим на тренувальний збір і зникли, опинилися в Києві і, ймовірно, в Чернівцях, пише газета "Комсомольская правда в Украине" з посиланням на прес-офіцера Євпаторійського міського відділу міліції Юрія Расліна.

"15 березня до нас надійшла заява про те, що три спортсмени вийшли з готелю, в якому мешкали, й не повернулися. За словами тренера команди, спортсмени зникли 14 березня. Спочатку вранці на прогулянку пішов 20-річний Бамба Мамаду, а ввечері зникли 19-річний Куа Роджер Ібрагім і 20-річний Бамба Абубакр", - повідомив виданню прес-офіцер міліції.

Після завершення зборів у Євпаторії команді довелося залишити півострів, не дочекавшись повернення товаришів.

"Нам вдалося зв'язатися з одним із гравців команди, в нього в телефоні була картка українського мобільного оператора. За попередніми даними, він перебуває у Чернівцях і обіцяв сьогодні повернутися до Євпаторії. Через нього ми тримаємо зв'язок і з двома іншими футболістами, вони в Києві", - повідомив Ю.Раслін.

Футболісти-втікачі не назвали причин свого вчинку. В міліції припускають, що вони або хотіли розважитися у вільний від тренувань час, або назавжди залишитися в Україні.

"Батьки футболістів до нас не зверталися, тримаємо зв'язок із керівництвом клубу. Але вже зрозуміло, що вони не загубилися, і ніхто їх не викрав, щоб потім отримати викуп. Хлопці пішли за власним бажанням", - запевнив прес-офіцер Євпаторійського міськвідділу міліції.

Раніше сектор зв'язків із громадськістю ГУМВС України в АР Крим повідомив, що міліція Євпаторії розшукує іноземних громадян - футболістів клубу з Кот-д'Івуара. Б.Мамаду, К.Р.Ібрагім і Б.Абубакр вийшли з будівлі євпаторійського готелю 14 березня, і відтоді їх місцеперебування невідоме. Спортсмени володіють лише французькою мовою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА