11:01 25.03.2013

Циклон залишив територію України, сильних опадів не очікується - віце-прем'єр Вілкул

1 хв читати

Циклон, що викликав складні погодні умови в Україні протягом останніх кількох діб, уже залишив територію країни, повідомив віце-прем'єр Олександр Вілкул, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

"Сьогодні вже можна констатувати, що циклон залишив територію України, й істотних опадів більше не очікується", - сказав він на нараді з питань подолання наслідків стихії 22-23 березня, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

Згідно з даними Укргідрометцентру, 26-27 березня очікуються помірні опади у вигляді мокрого снігу з переходом у дощ на півдні та південному заході України, в Криму очікується дощ.

Минулої доби в Україні тривали опади. Найбільша кількість (від 2 мм до 10 мм) випала в Харківській області; від 2 мм до 5 мм - у Чернігівській, Луганській, Сумській і на півночі Донецької області; від 1 мм до 2 мм - у Київській, Житомирській і Полтавській областях. Таким чином, у Києві вже випало 60 мм, у Сумській області - 66 мм (у деяких населених пунктах - 80 мм). У середньому на території України випало опадів від 40 мм до 50 мм, що є рекордом за століття.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА