14:30 23.04.2013

У харківській міліції заперечують, що "білгородський стрілок" перебуває на території області

2 хв читати

У Харківській міліції заперечують, що чоловік, якого підозрюють у розстрілі шести осіб у Білгороді (Росія), перетнув українсько-російський кордон і перебуває на території Харківської області.

"Це неправда", - заявили кореспондентові агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

Співрозмовник агентства наголосив, що після НП, що сталася в Бєлгороді в понеділок, 22 квітня, було проведено інструктаж, особовому складу роздано орієнтування.

"Міліція працює в посиленому режимі з 18 квітня у зв'язку зі святами, але вчора під час інструктажу особового складу було роздано орієнтування на "білгородського стрілка". Весь особовий склад орієнтований на його затримання", - наголосили у відділі зі зв'язків з громадськістю ВЗГ.

У МВС України агентству "Інтерфакс-Україна" також підтвердили, що не мають інформації про те, що розшукуваний перетнув кордон з Україною. У відомстві також нагадали, що орієнтування на підозрюваного розіслані до Харківської, Сумської та Луганської областей.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на МВС України, що, за попередніми даними, "білгородський стрілок" перетнув держкордон і перебуває на території Харківської області.

Як повідомлялося, в понеділок від рук "білгородського стрілка" загинули шестеро людей: троє продавців магазину зброї і випадкові перехожі: чоловік і дві школярки, 14 і 16 років. П'ятеро людей померли на місці, 16-річна дівчина - в операційній в лікарні. Розшук підозрюваного - Сергія Помазуна - тривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА