14:28 24.04.2013

23-річна Сисоєва не керуватиме Черкаською обласною філармонією, упевнений глава Мінкультури

2 хв читати

Міністр культури України Леонід Новохатько упевнений у тому, що 23-річну Ольгу Сисоєву не буде призначено директором Черкаської обласної філармонії.

На прес-конференції в середу в Києві він повідомив, що у нього відбулася розмова із цього приводу з головою Черкаської облдержадміністрації Сергієм Тулубом.

"До честі Тулуба, хочу сказати, що він мені твердо сказав, що влада не рекомендуватиме її на посаду директора. Йдеться про її тимчасове перебування нині до завершення конкурсу, який буде публічним, із залученням депутатів обласної ради", - сказав міністр.

Він зазначив, що наказ про призначення в. о. директора філармонії О.Сисоєвої підписав голова Черкаської обласної ради, а не голова ОДА.

"Але своє ставлення я висловив губернатору, оскільки там було представлення виконавчої влади. Я ніколи не підтримаю рішення, коли музичним закладом, тим паче таким шанованим як обласна філармонія, керуватиме людина, що не має профільної освіти, життєвого та професійного досвіду. Вона має вищу освіту, я запитав диплом, вона не студентка, але вона в 2011 році здобула філологічну освіту, "мови та література" у неї спеціальність у дипломі. Це не та спеціальність, яка дає можливість відрізняти "ля" від "ля-дієз", - наголосив він.

Як повідомлялося, раніше депутата Черкаської міськради від фракції Партії регіонів О.Сисоєву було призначено в. о. директора Черкаської обласної філармонії, що, за інформацією місцевих ЗМІ, викликало невдоволення колективу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА