15:41 16.05.2013

За здирство затримано 4 співробітників харківського ВБНОН

1 хв читати

У Харкові за здирство затримано чотирьої співробітників відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків (ВБНОН) міського управління міліції, повідомив прокурор Харкова Євген Попович.

"Це офіцери у званні старші лейтенант і капітани, співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Їх учора (в середу - ІФ) затримали. У їхніх службових кабінетах було проведено обшуки", - повідомив Є.Попович на брифінгу в четвер.

За його словами, на початку травня до прокуратури звернувся 35-річний чоловік з повідомленням, що його незаконно затримали та побили співробітники ВБНОН, доправили його в міське управління міліції, де змусили відмовитися від автомобіля Nissan, погрожуючи притягнути до кримінальної відповідальності за нібито знайдені у нього наркотики. Чоловік був вимушений написати розписку про те, що нібито продав свій автомобіль й отримав за це гроші.

Дані про це було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий суддя дав дозвіл на проведення комплексу негласних слідчих дій.

Є.Попович повідомив також, що нині затримані міліціонери перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, а заявник, постраждалий від їхніх дій, перебуває на лікуванні, оскільки йому пошкодили шийні хребці. Призначено судово-медичну експертизу для визначення тяжкості завданих йому тілесних ушкоджень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА