09:36 13.06.2013

Рятувальники Криму закликають дотримуватися правил поведінки на воді

2 хв читати
Рятувальники Криму закликають дотримуватися правил поведінки на воді

Кримські рятувальники закликають кримчан і гостей півострова дотримуватися правил поведінки на воді - з початку 2013 року на водних об'єктах автономії вже потонули 24 людини, зокрема шестеро дітей.

Як повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Криму, особливе занепокоєння викликає стан із безпекою на внутрішніх водоймах автономії, в яких з початку поточного року потонули вже 12 людей, при цьому дев’ятеро з них - у Північно-Кримському каналі та його відгалуженнях.

Тільки за останні чотири роки в Північно-Кримському каналі, яким до Криму надходить дніпровська вода, потонули понад 70 людей, і дорослих, і дітей. Основною причиною є купання у непризначених і необладнаних для купання місцях, фізичний стан тих, хто купається, а також недотримання правил поведінки на воді.

"Береги Північно-Кримського каналу практично на всій його 400-кілометровій протяжності не призначені для купання. Навіть там, де багато років тому були обладнані пляжі, тепер люди купаються на свій страх і ризик. Місцеві жителі знають про те, що в каналі небезпечно купатися, але альтернативи багато з них не мають. Ось і продовжують купатися в довколишніх водоймах", - зазначили в прес-службі.

"Головне управління ДСНС звертається до всіх жителів і гостей Криму з наполегливими рекомендаціями про неухильне дотримання правил поведінки на воді. Не допускайте купання в необладнаних місцях, купання в стані алкогольного сп'яніння або в разі проблем зі здоров'ям. Особливу увагу рятувальники рекомендують приділити дітям – у жодному разі не пускайте маленьких дітей у воду самих, навіть грати на березі будь-якого водоймища дитина має тільки під наглядом дорослих. За будь-яких надзвичайних пригод викликайте рятувальників за телефоном 101 або 112", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА