11:28 25.07.2013

МВС України хоче спiвпрацювати з "Дорожнiм контролем"

1 хв читати

Мiнiстр внутрiшнiх справ України Вiталiй Захарченко доручив пiдлеглим налагодити спiвпрацю з громадською органiзацiєю "Дорожнiй контроль", а кримiнальнi провадження за фактами нападiв на членiв цiєї органiзацiї вiдтепер перебуватимуть на контролi керiвництва МВС.

Як повiдомляє в четвер управлiння зв'язкiв iз громадськiстю МВС України, в мiнiстерствi ухвалено рiшення налагодити тiсну спiвпрацю з громадськими органiзацiями щодо суспiльного контролю за дiяльнiстю органiв внутрiшнiх справ, особливо в питаннях надання громадянам послуг за лiнiєю Державтоiнспекцiї та вдосконалення безпеки дорожнього руху.

В.Захарченко доручив своїм пiдлеглим провести робочу зустрiч iз представниками органiзацiї "Дорожнiй контроль", пiд час якої обговорити розробку меморандуму про спiвпрацю. У цьому спiльному документi планується визначити взаємнi права та обов’язки сторiн щодо здiйснення громадського контролю за дiяльнiстю органiв внутрiшнiх справ.

Глава МВС також запевнив, що кримiнальнi провадження за фактами нападiв на активiстiв "Дорожнього контролю" перебуватимуть на контролi керiвництва вiдомства.

Останнiм часом в Українi почастiшали випадки нападiв на членiв органiзацiї "Дорожнiй контроль".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА