16:34 01.08.2013

Скарги та зауваження на роботу єдиної електронної бази освіти цього року не надходили - Табачник

2 хв читати
Скарги та зауваження на роботу єдиної електронної бази освіти цього року не надходили - Табачник

Міністерство освіти і науки до кінця дня планує розмістити на своєму офіційному сайті список вишів, до яких протягом вступної кампанії цього року не було подано жодної заяви на вступ, заявив міністр освіти і науки Дмитро Табачник.

"Ми до кінця дня опублікуємо цей прикрий список вишів, куди протягом вступної кампанії не було подано жодної заяви або подано декілька заяв. Нині ці дані уточнюються, після обіду вони вже будуть на сайті міністерства", - сказав Д.Табачник на прес-конференції в четвер.

Говорячи про вступну кампанію цього року він, зокрема, зазначив, що не було ніяких скарг і зауважень стосовно роботи єдиної електронної бази освіти, при тому, що майже третину заяв абітурієнтів було подано в електронному вигляді.

Д.Табачник наголосив, що цього року абсолютним рекордсменом за кількістю поданих заяв став КНУ імені Т.Шевченка, до якого було подано 51,5 тис. заяв.

Він також зазначив, що сьогодні в першій половині дня виші оприлюднять списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування. "Хто протягом чотирьох днів принесе оригінали документів, тих, безумовно, буде зараховано", - додав міністр.

Говорячи про спеціальності, які цього року мали найбільшу популярність серед потенційних студентів, міністр зазначив: "До топ-спеціальностей увійшли філологія, фінанси та кредит, менеджмент, економіка підприємств, облік та аудит, туризм, комп'ютерні науки та інженерія, маркетинг. Серед тих, хто вступав на магістратуру мали популярність такі спеціальності, як знову ж таки фінанси і кредит, облік та аудит, економіка підприємств. Крім того, міжнародна економіка, менеджмент зовнішньої економічної діяльності, українська мова та література".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА