18:20 01.08.2013

Група "1+1 медіа" запустила новий телецентр

1 хв читати

Група "1+1 медіа" запустила новий єдиний телецентр у Києві для телеканалів "1+1", "2+2", "ТЕТ", "ПлюсПлюс", "1+1 International" та УНІАН.

Як повідомляється на сайті групи, встановлене в новому телецентрі обладнання дає змогу транслювати до десяти телеканалів, зокрема в HD-якості.

Оснащували телецентр українські компанії-інтегратори ComTel, MacHouse, IT-TV, а також компанії-виробники з Німеччини, Канади та Норвегії.

Група не уточнює вартості робіт.

Новий телецентр відрізняється центральною ефірною апаратною - єдиним центром управління лініями зв'язку і усередині телецентру, і з зовнішнім світом; збільшенням обсягу відеосерверів; розширеними можливостями супутникового прийому, що забезпечує технічну можливість збільшити кількість одночасних прямих трансляцій і точок прямого включення.

Для виробництва програми новин "ТСН", ранкової програми "Сніданок" та інших створено дві студії площею 200 кв. м та 160 кв. м.

Раніше група "1+1 медіа" здійснювала мовлення з Київського телецентру.

Холдинг "1+1 Media" контролює телеканали "1+1", "2+2", ТЕТ, "ПлюсПлюс" і "УНІАН-ТБ", а також інформагентство "УНІАН", інтернет-проекти "Главред" і "Телекритика".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА