14:14 19.10.2013

"Авіалінії Харкова" відкривають рейс із Борисполя на Гоа 20 жовтня

2 хв читати

Авіакомпанія "Авіалінії Харкова" (входить до групи DCH Олександра Ярославського) у співпраці з туроператором Pegas Touristik відкриває рейс із Борисполя на Гоа (Індія) 20 жовтня.

Як повідомляє прес-служба компанії DCH, рейси за маршрутом Київ-Гоа-Київ виконуватимуть на далекомагістральному авіалайнері Boeing 767-300ER, обладнаному салонами бізнес - і економ-класу. В неділю/понеділок виліт із Борисполя о 20.00, з Гоа - о 7.30. У понеділок і четвер рейс із Борисполя о 9.45, зворотний - о 21.30. Тривалість польоту - 7 годин.

"Ми спочатку робили ставку на далекомагістральні рейси. Ця ринкова ніша в Україні недостатньо заповнена і є дуже перспективною. А активний розвиток міжнародного авіасполучення дає нам змогу вже зараз будувати сміливі плани в цьому напрямку і успішно їх реалізовувати", - цитує прес-служба "Авіаліній Харкова" голову правління авіакомпанії Миколу Нікітенка.

Рейс Київ-Гоа-Київ став першим далекомагістральним рейсом у картці маршрутів "Авіаліній Харкова". Найближчим часом авіакомпанія у співпраці з туроператором Pegas Touristik, планує відкрити ще цілу низку далекомагістральних напрямків, зокрема в Пунта Кана (Домініканська Республіка), Нха Транг (В'єтнам), Бангкок і Пхукет (Таїланд).

Компанію "Авіалінії Харкова" було створено в 1998 році. У 2001 році вона припинила виконання авіарейсів. У 2008 р. у зв'язку з відсутністю активної діяльності, сертифікат експлуатанта компанії було анульовано.

Улітку 2012 року компанія увійшла до складу групи DCH Олександра Ярославського, керівництво якої ухвалило рішення розвивати "Авіалінії Харкова" з метою збільшення пасажиропотоку у Міжнародному аеропорту "Харків".

З кінця травня 2013 р. юридичною особою-власником авіакомпанії є ТОВ "Азово-чорноморська інвестиційна компанія".

5 червня 2013 р. компанія отримала сертифікат експлуатанта.

Наразі здійснюються чартерні перевезення за основними курортними напрямками, в перспективі розглядається питання організації регулярних пасажирських авіаперевезень. Парк повітряних суден "Авіалінії Харкова" представлений літаками B767-300ER і В737-800NG. Флот авіакомпанії розширюватиметься згідно із затвердженим графіком розвитку мережі маршрутів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА