13:52 28.10.2013

Богуслаєва нагороджено з нагоди 75- річчя орденом Ярослава Мудрого 3-го ступеня

1 хв читати

Почесний президент ПАТ "Мотор-Січ" (Запоріжжя), генеральний конструктор зі створення та модернізації вертолітної техніки України, народний депутат (Партія Регіонів) В'ячеслав Богуслаєв нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого 3-го ступеня.

Згідно з указом президента N 585/2013, оприлюдненим на сайті глави держави в понеділок, В. Богуслаєв удостоєний високої державної нагороди "за видатні особисті заслуги у сфері державного будівництва, значний внесок у розвиток вітчизняного промислового виробництва, зміцнення міжнародного авторитету України, багаторічну плідну законотворчу та громадсько-політичну діяльність".

В.Богуслаєв з 1994 року очолює ПАТ "Мотор-Січ" - один з найбільших світових виробників двигунів для авіаційної техніки, а також промислових газотурбінних установок, що постачає продукцію до 106 країн світу.

В. Богуслаєв - доктор технічних наук, лауреат низки державних премій і нагород, зокрема і Держпремії України у сфері науки і техніки (2001). Герой України (2000). У понеділок В.Богуслаєв відзначає 75-річний ювілей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА