12:36 04.11.2013

Україна розпочала судовий процес у справі про розкрадання понад $200 млн, у якому підозрюються Тимошенко та Лазаренко

2 хв читати

Міністерство доходів і зборів України розпочало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна в справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюють групу осіб, зокрема українських екс-прем'єрів Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка.

Міндоходів доручило міжнародній юридичній фірмі Lawrence Graham представляти їхні інтереси в майбутніх судових процесах у низці країн світу та вжити всіх необхідних заходів для найкращого захисту інтересів держави Україна, повідомляється на сайті цієї фірми.

Наразі лондонською групою фахівців Lawrence Graham керує старший партнер і голова відділу з питань економічних злочинів і повернення активів Ендрю Віттс.

"Ми раді взяти участь у цій важливій справі, і ми вважаємо, що наша міжнародна мережа юристів, котрі займаються економічними злочинами та відновленням активів, дає нам необхідний професійний досвід для вирішення таких завдань", - повідомив Е.Віттс.

Згідно з інформацією сайта Lawrence Graham, незаконні дії осіб, підозрюваних в участі в розтраті, були в минулому предметом кримінальних розслідувань або судових розглядів у США, Швейцарії та Україні.

Раніше до послуг фірми Lawrence Graham зверталася Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" - в серпні цього року вона підписала з цією фірмою договір про юридичний супровід своєї зовнішньоекономічної діяльності в 2013 році.

Британська Lawrence Graham займалася юридичним супроводом зовнішньоекономічної діяльності "Нафтогазу України" у 2011-2012 роках. Крім того, у квітні поточного року держхолдинг підписав угоду вартістю $200 тис. з Lawrence Graham для захисту в судах своєї частки у британській нафтогазовій компанії з активами в Україні JKX Oil&Gas (JKX) за позовом корпорації Merchant International Company Ltd (США).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

Українська авіація завдала за добу ударів по 9 місцях скупчення окупантів

На фронті за добу було 106 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 31 атаку окупантів

115-та ОМБр спростувала інформацію про те, що бригада відповідальна за крах оборони в районі Очеретиного

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА