18:13 28.11.2013

Вищий госпсуд не задовольнив претензій МАУП до турфірми "Гамалія"

1 хв читати

Вищий господарський суд України (ВГСУ) залишив без задоволення касаційну скаргу ПрАТ "Міжрегіональна академія управління персоналом" (МАУП) на рішення Київського апеляційного суду, який відмовив МАУП у стягненні з ПрАТ "Гамалія" 96,5 тис. грн за порушення договору про розміщення вболівальників Євро-2012.

Таке рішення ВГСУ ухвалив 21 листопада.

Раніше Господарський суд Києва задовольнив позов МАУП до турфірми "Гамалія".

Претензії МАУП до турфірми ґрунтувалися на укладеному в травні 2011 року між сторонами договорі щодо розміщення уболівальників, згідно з яким уболівальники мали розміщуватися в гуртожитках МАУП за адресою вул. Фрометівська, 2 та вул. Хохлова, 8.

Вартість проживання за двомісну кімнату становила EUR40, за тримісну - EUR60, чотиримісну - EUR80. Загалом "Гамалія" забронювала 181 кімнату на 521 місце.

Суди попередніх інстанцій встановили, що 13 червня 2012 року МАУП звернулася до відповідача з листом, в якому просила направити списки заселення або в найкоротші терміни анулювати бронювання кімнат, проте у відповідь "Гамалія" запропонувала вважати договір про розміщення вболівальників розірваним.

Суд апеляційної інстанції дійшов висновку про те, що факт підписання цього договору не може вважатися бронюванням кімнат у позивача.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА