16:07 02.12.2013

На українсько-польському кордоні відкрито новий пункт пропуску Грушів-Будомєж

1 хв читати

Новий митний пост Грушів-Будомєж відкрито на українсько-польському кордоні, також розпочав роботу митний пост Грушів Львівської митниці Міністерства доходів і зборів України.

Згідно з повідомленням прес-служби міністерства в понеділок, митний пост обслуговуватимуть 79 його фахівців, які здійснюватимуть митні процедури та забезпечуватимуть митний контроль на 17 смугах руху. На сьогодні на пункті пропуску вже функціонує шість основних смуг руху (по три в кожному напрямку) і дві додаткові смуги (для контролю автобусів).

Пропускна спроможність пункту пропуску становитиме близько 3 тис. автомобілів та 8 тис. осіб на добу.

"Новий пункт пропуску Грушів-Будомєж відповідає світовим вимогам. Його оснащено сучасною комп'ютерною та оргтехнікою, засобами зв'язку та технічними засобами митного контролю", - зазначає прес-служба.

У Міндоходів наголошують, що протягом 2013 року здійснюється реконструкція 15 митних пунктів пропуску на кордоні України з Європейським Союзом.

"У рамках розвитку митного та транскордонного співробітництва з європейськими колегами також розглядається питання про початок спільного митного контролю на кордонах України та ЄС",- наголошують у Міндоходів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА