16:48 06.12.2013

У Львівській області закликають бойкотувати компанії та товари, що належать регіоналам

1 хв читати
У Львівській області закликають бойкотувати компанії та товари, що належать регіоналам

Жителі Львівської області мають влаштувати економічний бойкот компаніям, якими володіють члени Партії регіонів, заявив на прес-конференції депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Йосип Ситник.

"Треба закликати людей бойкотувати бізнес Партії регіонів, треба активно починати такі дії щодо їхніх торговельних марок, магазинів та їхніх підприємств. Біля них щодня мають відбуватися пікети, учасники яких мають роздавати листівки із закликами не купувати їхньої продукції, біля гіпермаркетів "Шок", "Ріо", біля магазинів "Родинної ковбаски" - нехай цю ковбаску їсть лише "Беркут!", - заявив він.

Водночас у п'ятницю на Євромайдані у Львові було оприлюднено звернення до членів Партії регіонів, яких закликають виходити з партії у зв'язку з діями влади з розгону мирної акції протесту в Києві 30 листопада.

У документі зазначено, що представники Партії регіонів несуть моральну та політичну відповідальність за дії керівництва партії, що очолює владу в Україні.

У зверненні сказано, що львівський Євромайдан дає членам Партії регіонів дві доби для того, щоб оприлюднити або послати за адресою львівського Євромайдану копії заяв про вихід із Партії регіонів або з фракцій партії в місцевих радах. Якщо ж до зазначеного часу цього не відбудеться, то компаніям і торговельним маркам, які належать членам Партії регіонів, буде оголошено повний бойкот.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА