11:04 11.12.2013

Повне погашення боргів за соцвиплатами через протести відкладено до кінця року - Азаров

1 хв читати
Повне погашення боргів за соцвиплатами через протести відкладено до кінця року - Азаров

Протести в Києві і тимчасове блокування уряду порушили графік погашення заборгованості за соціальними виплатами і заробітними платами, стверджує прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Графік погашення заборгованості доведеться переглянути", - сказав він, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів у Києві в середу.

Він доручив першому віце-прем'єру Сергію Арбузову спільно з главами Мінфіну та Мінсоцполітики протягом тижня розробити новий графік, який дав би змогу погасити цю заборгованість до кінця року.

Раніше передбачалося, що ці борги буде повністю погашено до середини грудня.

Водночас опозиція відкидає обвинувачення в тому, що блокування будівлі Кабміну заважає соціальним виплатам. Народний депутат, екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник раніше зазначив, що всі робочі підрозділи Міністерства фінансів розташовані на вул. Межигірській на Подолі, а Державна казначейська служба - на вул. Бастіонній на Печерську, далеко від будівлі Кабміну. На думку екс-міністра, дефіцит держбюджету-2013 може становити близько 100 млрд грн.

Як повідомлялося, залишки коштів на Єдиному казначейському рахунку (ЄКР) на початок листопада і грудня 2013 року становили відповідно 0,4 млрд грн та 1,2 млрд грн, що є найнижчим рівнем із 2003 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА