13:31 27.12.2013

Затримано п'ятого підозрюваного в побитті Чорновіл - ГСУ

2 хв читати

Правоохоронці затримали п'ятого підозрюваного, який, за попередніми даними, безпосередньо брав участь у побитті Тетяни Чорновол, заявив начальник Головного слідчого управління МВС України Микола Чинчин.

"Основним завданням слідства є встановлення замовника цього злочину", - зазначив М.Чинчин, відеозаяву якого наводить прес-служба МВС України на сайті відомства у п'ятницю.

Як повідомлялося, невідомі побили Т.Чорновол у ніч на середу. За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі, її "підрізав" автомобіль темного кольору. Невідомі витягнули Т.Чорновол і побили, після чого дівчину кинули в кювет.

Міліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство), після допиту Т.Чорновол у четвер провадження було додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК України - заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Раніше, в рамках розслідування цього кримінального провадження, правоохоронці повідомляли про затримання підозрюваних у скоєнні злочину Олександра Храмцова, Сергія Котенка та його брата Олександра, а також Андрія Насиковського, в квартирі якого ночував у ніч скоєння злочину С.Котенко.

На О.Храмцова зареєстровано авто Porsche Cayenne, яке фігурує на записі відеореєстратора автомобіля Т.Чорновол. Водночас деякі ЗМІ з посиланням на друзів підозрюваного повідомляють, що О.Храмцов має алібі, а Porsche Cayenne у нього ще півроку тому придбав С.Котенко, проте виплатив лише частину суми, тому авто все ще зареєстровано на О.Храмцова.

Т.Чорновол - відома журналістка і громадська активістка, яка опублікувала низку матеріалів-розслідувань про високопосадовців нинішньої влади.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала трьох ударів по районах зосередження противника

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА