13:30 06.01.2014

Кияни скаржаться на незручності, пов'язані з масовими акціями в центрі міста, - КМДА

1 хв читати

У контакт-центрі 1551 зафіксували збільшення кількості скарг на ситуацію в центрі Києва, повідомляє в понеділок прес-служба Київської міської держадміністрації, посилаючись на комунальну бюджетну установу (КБУ) "Контактний центр міста Києва".

За статданими КБУ, в період новорічних свят кияни більше скаржилися на житлово-комунальні проблеми та незручності, пов'язані з масовими акціями в центрі столиці.

"Контактний центр міста Києва працює у цілодобовому режимі навіть під час свят. У період новорічних свят кияни скаржилися переважно на утримання будинків, прибирання під’їздів та прибудинкових територій, на вивезення сміття. Також перед Новим роком збільшилась кількість скарг на несанкціоновану торгівлю. Це традиційні для Києва проблеми, однак останнім часом наші аналітики зафіксували суттєве зростання стурбованості киян ситуацією в центрі міста", - розповів директор КБУ "Контактний центр Києва 1551" Єгор Стефанович.

За його словами, найчастіше на незручності, пов'язані з масовими акціями, скаржаться жителі центральної частини міста. "Найбільше дзвінків на тему Майдану – від мешканців прилеглих вулиць, які зазнають суттєвих побутових незручностей від такої тривалої акції протесту, обмеження руху транспорту, великої кількості сміття тощо. Деякі кияни скаржилися, що біля їхніх будинків (у центрі міста) зникли сміттєві баки і з’явилися сміттєзвалища", - наводить слова Є.Стефановича прес-служба КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА