13:09 22.01.2014

Суд заарештував банківські рахунки Євромайдану та Автомайдану - газета

1 хв читати

Суд у рамках розгляду позову Федерації профспілок України про відшкодування завданої її майну збитку заарештував всі банківські рахунки, на яких збиралися кошти для Євромайдану та Автомайдану, повідомила газета "Закон і Бізнес" у середу з посиланням на джерело.

За її даними, під судову заборону потрапили рахунки двох громадських організацій, що збирали кошти для потреб протестувальників: ГО "Соціально відповідальне товариство" та ГО "Кияни - за реформи".

Крім того, стверджує "Закон і Бізнес", заарештовано все особисте майно народних депутатів, які координують дії протестувальників у захоплених будівлях - Сергія Пашинського, Арсена Авакова, Валерія Пацкана, Сергія Аверченка та Степана Кубіва, а також лідера Автомайдану Дмитра Булатова.

Під судову заборону потрапило все рухоме і нерухоме майно, що належить зазначеним особам, об'єкти нежитлової нерухомості і квартири депутатів у Києві, Харкові та Львові, машини та земельні ділянки, вказує видання.

Як повідомлялося, Федерація профспілок України (ФПУ ) у грудні повідомила, що не має наміру продовжувати договір оренди будівлі Будинку профспілок з організаторами акцій на майдані Незалежності та просила звільнити його до 30 грудня.

Водночас організатори акцій стверджують, що договір оренди де-факто продовжує діяти, а рахунки за оренду та комунальні послуги були сплачені 30 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку на північному заході країни

Кількість постраждалих унаслідок удару по Черкаській Лозовій зросла до 27 людей, доля ще одного невідома - прокуратура

Постачання двох ЗРК Patriot до Харкова принципово змінить ситуацію - Зеленський після ударів по області

Кількість жертв удару по Черкаській Лозовій зросла до шести осіб - прокуратура

Окупанти вдарили по Харкову КАБ, в однієї жінки гостра реакція на стрес - Синєгубов

Окупанти вдарили по центру Харкова, є постраждалі - мер

У ХАРКОВІ КІЛЬКА ВИБУХІВ - МЕР

Генштаб ЗСУ: до середини дня армія РФ активізувалася на Сіверському та Харківському напрямках, на Покровському - зберігає високу інтенсивність атак

Окупанти обстріляли Куп'янський район Харківщини, загинули 5 мирних жителів, ще 9 постраждали - поліція

По Черкаській Лозовій було завдано подвійного удару "Іскандер-М", серед загиблих вагітна жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА