10:49 29.01.2014

Справу ОЗГ, що підробляла кредитні історії, спрямовано до суду - прокуратура

1 хв читати

Прокуратура Харківської області затвердила обвинувальний висновок стосовно учасників організованої групи, яка шахрайським шляхом заволоділа коштами банку на суму понад 9,1 млн грн, і направила матеріали кримінального провадження для розгляду по суті до Київського районного суду Харкова.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, під час досудового розслідування було встановлено, що з квітня по жовтень 2012 року 28-річний чоловік, раніше судимий за вчинення корисливих злочинів, створив групу, яка займалася підробкою кредитних історій. До групи увійшли 65-річний директор (він же засновник) приватного підприємства та 29-річний працівник банку.

"Шляхом обману, а також виготовлення та використання свідомо підроблених офіційних документів (довідок про доходи, даних паспортів, заяв на отримання кредитів тощо) вони уклали 49 кредитних договорів та заволоділи грошима банку на загальну суму понад 9 млн 100 тис. грн", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

Організатору та учасникам групи інкримінують вчинення кримінальних злочинів, передбачених низкою статей Кримінального кодексу. Обвинуваченим загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА