14:31 21.02.2014

UniCredit Bank тимчасово зменшив добовий ліміт зі зняття готівки в банкоматах до 1,5 тис. грн

2 хв читати
UniCredit Bank тимчасово зменшив добовий ліміт зі зняття готівки в банкоматах до 1,5 тис. грн

UniCredit Bank (Київ) до 24 лютого зменшив добовий ліміт зі зняття готівки в банкоматах до 1,5 тис. грн, повідомив банк на веб-сайті.

"Для того, щоб надати можливість усім своїм клієнтам отримати доступ до готівкових коштів, UniCredit Bank обмежив до 24 лютого операції з отримання готівки в банкоматах. Суму зняття готівкових коштів у банкоматі на одну картку встановлено на рівні 1,5 тис. грн на добу", - йдеться в повідомленні.

UniCredit Bank створено в грудні 2013 року шляхом об'єднання двох українських активів групи UniCredit - Укрсоцбанку та УніКредит Банку.

Мережа UniCredit Bank налічує 435 відділень.

Укрсоцбанк заснований у 1990 році, УніКредит Банк - у 1997 році.

У липні-2013 Bank Polska Kasa Opieki S.A. (Bank Pekao, Польща) продав 100% акцій УніКредит Банку материнській UniCredit SpA (Італія, всі UniCredit Group), що стало першим етапом внутрішньогрупової реорганізації, спрямованої на об'єднання двох банків групи UniCredit в Україні.

UniCredit Bank Austria AG до жовтня 2013 року володів 49,9663% акцій Укрсоцбанку безпосередньо і 48,3958% - через ПрАТ "Ферротрейд Інтернешнл". Наприкінці листопада UniCredit Bank Austria AG збільшив участь у статутному капіталі Укрсоцбанку до 50,22% акцій, а в січні-2014 зменшив участь до 50,2%.

За даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2013 року за розміром активів Укрсоцбанк посідав сьоме місце (37,329 млрд грн), УніКредит Банк - 33-е місце (4,959 млрд грн) серед 178 діючих фінустанов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА