13:37 14.03.2014

"Воля" вирішила частково обмежити ретрансляцію 4 російських каналів

1 хв читати

ГК "Воля" вирішила частково обмежити ретрансляцію чотирьох російських каналів - "Россия-24", ОРТ ("Первый канал. Всемирная сеть"), "РТР-Планета", "НТВ-Мир", повідомляється в прес-релізі "Воли" в п'ятницю.

"Ми відмовляємося від дублювання зазначених вище каналів в аналоговому форматі і залишаємо лише їхню цифрову версію. Одночасно в пакети програм в аналоговому форматі ми додаємо телеканали: "Сонце ТВ", "Еспресо ТВ" та інші. Підкреслюємо, при зміні складу пакетів враховувалася думка абонентів кожного з міст присутності компанії", - йдеться в повідомленні компанії.

У Києві, де провайдер не використовує аналогової технології, зміниться склад цифрових пакетів, в яких представлені РТР, ОРТ і "НТВ Мир" (канал "Россия-24" не надається).

"Зазначені канали замість соціального чи "легкого" пакетів будуть доступні лише в платних цифрових пакетах телепрограм, починаючи зі "Стартового", а також у пакетах інтерактивного телебачення "ВОЛЯ Smart HD", - зазначено в повідомленні групи компаній.

Як повідомлялося, Нацрада України з питань телерадіомовлення в четвер не змогла провести засідання, на якому передбачалося розглянути питання про обмеження ретрансляції російських телеканалів, через відсутність кворуму. Засідання планується провести в п'ятницю о 14.00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА