09:08 18.03.2014

Севастополь не хоче рвати економічних зв'язків із Києвом і пропонує домовлятися - Чалий

1 хв читати
Севастополь не хоче рвати економічних зв'язків із Києвом і пропонує домовлятися - Чалий

Севастополь не хоче рвати економічних зв'язків із Києвом і пропонує домовлятися, заявив на позачерговій сесії міськради Севастополя "народний мер" Олексій Чалий.

"Будемо робити всі зусилля для того, щоб не рвати нинішніх економічних зв'язків. З нашого боку жодних ініціатив у цьому плані не буде", - сказав О.Чалий.

При цьому він зазначив, що, однак, Севастополь опиниться в іншій юрисдикції, а тому мер сподівається, що буде плавний перехідний період.

"Нічого "торпедувати" ми не будемо. Ми будемо намагатися пройти цей етап таким чином, щоб мінімально постраждали люди по обидві сторони кримського перешийка. Дуже хотів би сподіватися, що влада в Києві нарешті усвідомить, що те, що сталося - незворотно, і треба починати домовлятися", - зазначив О.Чалий.

Водночас, наголосив мер, влада Севастополя у разі негативного економічного сценарію має "план Б", який дасть змогу зберегти "економічну працездатність міста", якщо Київ зробить якісь дії.

"У цьому разі ми зможемо спиратися на ресурси Російської Федерації", - підсумував О.Чалий.

17 березня на позачерговій сесії міськради депутати ухвалили рішення звернутися до Російської Федерації про прийняття Севастополя до складу РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА