10:32 24.03.2014

У Феодосії російський спецназ увірвався на територію батальйону морської піхоти

1 хв читати

У Феодосії російський спецназ увірвався на територію батальйону морської піхоти Військово-Морських сил Збройних сил України.

Як повідомив представник командування батальйону морської піхоти кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна", близько 4-ї години ранку до частини під'їхали ще чотири КамАЗи із спецназівцями, в небо було піднято кілька вертольотів, частину почали закидати шумовими гранатами.

За словами представника морпіхів, спецназу вдалося прорватися на територію військової частини.

Водночас керівник медіацентру Міноборони України в Криму Владислав Селезньов із посиланням на власні джерела повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook, що "станом на 6.17 із території частини виїхали три "Урали" з полоненими українськими морпіхами на борту, руки у них пов'язані".

Пізніше В.Селезньов написав: "7.50 від джерел стало відомо, що, за різними даними, від 60 до 80 українських морпіхів вивезено з території військової частини, їх затримано".

"Українські морпіхи перебувають на території феодосійського порту, їм погрожують порушенням кримінальних справ. Ситуація відстежується", - інформував він.

Як раніше повідомлялося, в неділю особовий склад готельного батальйону морської піхоти ВМС України заявив, що може залишити частину лише зі зброєю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА