13:49 25.03.2014

Кількість кіосків з пресою у столиці збільшиться майже вдвічі - до 802 точок

2 хв читати

Кількість тимчасових споруд, що здійснюють продаж періодичних видань у Києві, найближчим часом буде збільшено майже вдвічі - до 802 кіосків на противагу 423 точкам продажу, що діяли станом на 1 січня 2014 року.

Згідно з прес-релізом департаменту містобудування та архітектури Київської міськдержадміністрації (КМДА), така норма передбачена комплексною схемою розміщення тимчасових споруд у столиці.

Найбільше таких точок продажу заплановано розмістити в Шевченківському та Голосіївському районах (164 і 129 відповідно), найменше - у Деснянському районі (17 точок).

"У цьому році спільно з районними державними адміністраціями ми розробили Комплексну схему розміщення тимчасових споруд, що передбачає системне розташування об'єктів відповідно до всіх чинних норм, а також, враховуючи потреби громадян, це питання досліджували підрозділи райадміністрацій", - процитовано в повідомленні слова заступника директора департаменту містобудування та архітектури, начальника служби містобудівного кадастру Андрія Вавриша.

Він також додав, що жоден з кіосків не буде розміщений ближче 20 м від виходу з метро або від зупинки громадського транспорту.

Як повідомлялося, департамент містобудування та архітектури (КМДА) розробив новий механізм внесення змін до схеми розміщення тимчасових споруд у столиці. Схема розміщення передбачає можливість для киян впливати на розміщення тимчасових споруд у столиці, а також дізнаватися інформацію про законність встановлення тимчасових споруд поблизу їхніх будинків.

Раніше ТДВ "Агентство Союздрук", великий гравець на ринку реалізації періодичної преси, звернулося до голови КМДА Володимира Макеєнка з вимогою скасувати розпорядження про розміщення кіосків, посилаючись на корупційність комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у Києві, а також на ручне регулювання питань розміщення, затвердженого комісією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд ухвалив вирок голові компанії "Metalhouse LLC" і його спільнику за співпрацю з бізнесменом Курченком

Росіяни обстріляли п'ять громад у прикордонні, є руйнування й поранені

ДБР викрило групу шахраїв, які виманюють у людей гроші під виглядом співробітників Бюро

У Нью-Йорку чоловік спробував вчинити самоспалення поблизу будівлі суду, де слухають справу Трампа

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА