10:42 26.03.2014

Fozzy Group готова вивести з асортименту товари російських виробників у разі відсутності попиту на них

2 хв читати

Торговельно-промислова група (ТПГ) Fozzy Group (Київ) готова вивести з асортименту вироблювану на території РФ продукцію, якщо попит на неї зникне.

"Справді, російських торговельних марок у нас одиниці, але є товари відомих міжнародних компаній, представлені в Україні, але продукція яких виробляється на території РФ. Вони не є російськими брендами у звичайному розумінні, оскільки виробничі потужності таких корпорацій розташовані в усьому світу. Й ці продукти люблять і купують люди в усіх регіонах. Якщо навіть і таку продукцію українці перестануть купувати, ми гарантуємо, що виведемо її з асортименту", - йдеться в повідомленні на веб-сайті Fozzy Group.

У компанії також зазначають, що товари російського виробника на полицях магазинів ТПГ або не мають аналога в Україні, або мають попит серед українців.

ТПГ Fozzy Group працює в Україні з 1997 року. Торгівля продуктами й товарами для дому ТПГ представлена супермаркетами "Сільпо", магазинами преміум-формату Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, "магазинами біля дому" "Фора" та "Бумі". Торгівля непродовольчими товарами - аптеками "Будь Здоровий", фармацевтичними супермаркетами "Біла ромашка", персональною електронікою ringoo.

Fozzy Group у сфері торгівлі продуктами харчування на 4 березня 2014 року загалом об'єднувала 450 мережевих об'єктів: 248 - мережі "Сільпо", дев'ять - мережі гіпермаркетів Fozzy Cash&Carry і 193 - мережі "Фора". Сукупний товарообіг цих трьох мереж у 2012 році загалом збільшився майже на 25% порівняно з 2011 роком і становив понад 26,3 млрд грн.

Основними підприємствами промислового напряму Fozzy Group є: ЗАТ "Ніжинський консервний комбінат" (овочева консервація під ТМ "Ніжин"), ТОВ "ВКФ "Варто" (птахофабрика). Ресторанний бізнес групи представлений закладами "У Хромого Пола", "Старомак", "Диван", "У Голема", "Чарка, Кружек і Гачек", "Слов'янський двір", "Фреш-кафе" і La Bodeguita del Medio, Mi Piache, Tatami і Karluv most.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

Україна не має реалістичного плану "Б" у короткостроковій перспективі без допомоги США - Стефанішина

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

Союзники працюють над тим, щоб гарантувати незворотність членства України в НАТО на саміті у Вашингтоні - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА