13:31 11.04.2014

ДАІ дозволила збільшити швидкісний режим влітку на 11 ділянках у Києві

2 хв читати
ДАІ дозволила збільшити швидкісний режим влітку на 11 ділянках у Києві

Державтоінспекція України в експериментальному порядку вводить на літній період підвищення швидкісного режиму на окремих ділянках доріг у Києві та інших містах України.

Як розповів у п'ятницю на прес-конференції в Києві начальник департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко, в Києві визначено 11 таких ділянок. Такі ж зміни планують ввести в Дніпропетровську, Донецьку, надходять пропозиції з інших обласних центрів.

А. Cіренко наголосив, що обговорення таких змін відбувається за обов'язкової участі громадськості.

"Громадськість Києва не була проти того, щоб збільшити на 11 дільницях столиці швидкісний режим", - зазначив він.

Начальник департаменту ДАІ наголосив, що перший етап впровадження швидкісного режиму на цих ділянках вже проведено і в найближчі два тижні такий режим буде встановлено на 11 ділянках.

У березні цього року департамент ДАІ запропонував на обговорення громадськості змінити швидкісний режим, встановивши ліміт 80 км/год з 1 квітня до 1 листопада. Це стосувалося 21 ділянки доріг, а під час обговорення були враховані пропозиції, які надходили від учасників дорожнього руху про стан дорожньої мережі, і було визначено 11 ділянок у Києві, на яких доцільно підвищити дозволену швидкість руху. А саме - Набережне шосе, з Поштової площі до моста Патона, Наддніпрянське шосе, Столичне шосе, від Південного мостового переходу до вул. Академіка Заболотного, вул. Саперно-Слобідська, від вул. Грінченка до Південного мостового переходу, Південний мостовий перехід, пр. Бажана, Оболонський пр., від вул.Богатирська до вул. Малиновського, автодорога Р-96, від вул. Озерної до меж Києва, пр. Ватутіна, від Московського мосту до площі Керчинської і вул. Міської, від вул.Стеценка до Гостомельського шосе, також автодорога Т-1039, міська кільцева дорога від Гостомельського шосе до Мінського проспекту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

У Середземному морі на бойовому чергуванні чотири кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА