17:23 24.04.2014

У Луганській області викрито понад 1 тисячу провокаторів - заступник генпрокурора

1 хв читати

У Луганській області викрито 1200 провокаторів, яким поставили завдання вчиняти диверсії з метою не допустити проведення президентських виборів, заявив перший заступник генерального прокурора Микола Голомша.

"У Луганській області розслідується кримінальне провадження стосовно цілої групи осіб. Викрито 12 сотень провокаторів, які через нелегальні канали фінансування отримували кошти і зброю, та були покликані вчиняти теракти і диверсії на території держави в координації з нашими сусідами для того, щоб ми не змогли сьогодні провести вибори та мали той безлад, який маємо сьогодні", - наводить слова М.Голомші прес-служба Генпрокуратури.

За словами першого заступника генпрокурора, у низці кримінальних проваджень, відкритих за фактами закликів до порушення територіальної цілісності України, повалення конституційного ладу, захоплення та блокування держустанов правоохоронці вивчають імовірність фінансування цих злочинів за рахунок легалізованих коштів, здобутих злочинним шляхом. Він акцентував, що "всі кроки нашої держави мають на меті мирне врегулювання питання, і на сьогодні вживатимуть жорстких заходів впливу стосовно сепаратистів і диверсантів, які діють на території нашої держави".

Крім того, за словами М.Голомши, перевіряється можлива участь у протиправних діях банківських установ, зокрема, заснованих іноземними державами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів п'ятеро людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали та сільгосппідприємства

Окупанти за добу завдали понад 450 ударів по Запорізькій області, використовували артилерію і БПЛА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА