13:36 25.04.2014

З травня друк водійських прав коштуватиме вдвічі дешевше - ДАІ

1 хв читати

Українські водії вже з травня платитимуть за нові посвідчення водія та свідоцтва на реєстрацію автомобіля вдвічі менше, ніж раніше.

Як повідомляє прес-служба департаменту Державтоінспекції в п'ятницю, до цього ціна посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу становила 198 грн, зараз - 108 грн.

"Завдяки тому, що тепер друком бланків займатиметься державне підприємство "Поліграфкомбінат "Україна", вдалося суттєво зменшити вартість продукції", - зазначає начальник департаменту ДАІ України Анатолій Сіренко.

Він також повідомив, що в подальшому для отримання водійського посвідчення сфотографуватися можна буде безпосередньо в центрі надання послуг ДАІ.

Начальник ДАІ також зазначив, що доки триває перехідний період між областями України пропорційно перерозподілятимуть залишки бланкової продукції попереднього зразка, щоб максимально задовольнити потреби усіх регіонів. Першу партію бланків нового зразка центри надання послуг ДАІ орієнтовно отримають вже в першій декаді травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА