13:22 06.05.2014

Учасники АТО намагаються не допустити жертв серед мирного населення - Коваль

1 хв читати

В.о. міністра оборони Михайло Коваль наголошує, що не надто стрімкий темп антитерористичної операції в східних регіонах України пов'язаний з наміром не допустити жертв серед мирного населення.

"Один із послів центральноєвропейського держави в мене спитав, чому так повільно відбувається антитерористична операція. Я йому відповів, що у нас є два варіанти", - сказав М.Коваль на брифінгу після закритого засідання парламенту у вівторок.

За його словами, перший варіант передбачає використання важкої артилерії, зокрема реактивної, "і змішати з землею цей населений пункт, поставити жовто-блакитний прапор і відзвітувати про виконання завдання".

"Другий варіант, який ми робимо - це поступове блокування та ліквідація диверсантів і терористів, а також недопущення втягнення у бойові дії цивільного населення", - наголосив в.о. міністра оборони.

"Я запитав у дипломата, який би варіант ви вибрали, він говорить, я обираю ваш, український варіант. Тому ви маєте зрозуміти, що наші учасники антитерористичної операції працюють саме за цим варіантом", - сказав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА