17:43 13.05.2014

Ще один потяг Hyundai Rotem 15 травня вийде на маршрут Київ-Дніпропетровськ

1 хв читати

Українська залізнична швидкісна компанія (УЗШК) із 15 травня 2014 року відновить курсування швидкісного потяга "Інтерсіті+" №166/165 виробництва компанії Hyundai Rotem сполученням Київ-Дніпропетровськ.

Як повідомила прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниці"), зі станції Київ-Пасажирський потяг вирушатиме згідно з нинішнім графіком о 17.40, прибуватиме до Дніпропетровська о 23.02. Назад вирушає о 7.18, прибуває на станцію Київ-Пасажирський о 12.59.

Як повідомлялося, 29 квітня цього року відновлено курсування швидкісного електропоїзда "Інтерсіті+" за маршрутом Київ-Харків-Київ, з 6 травня - №169/170 сполученням Дарниця-Київ-Львів.

Як зазначає "Укрзалізниця", модернізація решти семи електропоїздів виробництва Hyundai Rotem триває. Рухомий склад повертатиметься на маршрути поступово.

Раніше повідомлялося, що виявлена технічна несправність одного з потягів "Інтерсіті+" призвела до того, що Нyundai Rotem спільно з УЗШК 12 лютого з метою безпеки пасажирів вирішили тимчасово припинити експлуатацію всіх десяти потягів.

Комплексний технічний огляд потягів здійснили корейські фахівці. Йшлося про несправності тримальної конструкції кузова потяга.

Тоді для заміни потягів Hyundai на маршруті Київ-Харків було задіяно двосистемні потяги Skoda і потяги локомотивної тяги "Україна-2" виробництва Крюківського вагонзаводу, на інших маршрутах - потяги з локомотивною тягою, сформовані з СВ і купейних вагонів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА