11:40 17.05.2014

У ЛНР виклали свою версію інциденту із затриманням "народного губернатора" Болотова

1 хв читати

Начальник контррозвідки "армії південного сходу" Володимир Громов розповів подробиці конфлікту на російсько-українському кордоні під час затримання "народного губернатора" самопроголошеної Луганської народної республіки Валерія Болотова.

На прес-конференції в суботу він повідомив, що контррозвідка знала про підготовку затримання В.Болотова по поверненні його з Росії.

"Близько шостої ранку армія південного сходу у складі близько 150 осіб прибула на КПП "Довжанський" на кордоні. Там розпочалася перестрілка з представниками Держприкордонслужби України та митної служби. Після 15-хвилинної перестрілки вдалося відвезти Болотова", - розповів В.Громов.

За його інформацією, українських прикордонників і митників було близько 80.

Наразі В.Болотов перебуває в будівлі Луганської облдержадміністрації. Під час перестрілки він не постраждав.

В.Громов також підтвердив, що В.Болотов проходив лікування в Росії після вогнепального поранення.

Раніше з посиланням на прес-службу Державної прикордонної служби України повідомлялося, що в результаті запеклого бою в пункті пропуску "Довжанський" (Луганська область) озброєні бойовики змогли відбити губернатора самопроголошеної ЛНР В.Болотова.

"Українські прикордонники затримали його о 5:45, поінформували про це всі правоохоронні органи, зокрема представників антитерористичної операції і близько двох годин чекали на підмогу силовиків, однак ніхто так і не приїхав", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прикордонного відомства.

Згідно з інформацією, внаслідок запеклого бою понад сто озброєних бойовиків змогли відбити Болотова у прикордонників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА