17:02 10.06.2014

"Воля-кабель" припиняє з 1 липня надавати послуги в Криму

1 хв читати
"Воля-кабель" припиняє з 1 липня надавати послуги в Криму

ТОВ "Воля-кабель" (Київ) із 1 липня вирішила припинити надання послуг у Криму, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі оператора.

"Із 1 липня 2014 року "Воля-кабель" припинить надання послуг на території Криму. Як компанія, яка завжди діє згідно з законом, ми не можемо працювати в стані правового вакууму, в умовах, коли немає можливості дотримуватися українських законів", - повідомили в компанії.

У Криму "Воля", зокрема, не має можливості приймати та ретранслювати українські телеканали, як того вимагає українське законодавство.

"Крім того, відсутня можливість отримання оплати в рублях, що не можна зробити під час роботи через філію або представництво української компанії", - повідомили у "Волі".

Кримських абонентів передадуть на обслуговування компанії ТОВ "Телекомунікаційні системи" (РФ), із яким "Воля" уклала відповідний договір.

"Згідно з договором, цей провайдер надаватиме послуги нашим абонентам у тому самому обсязі і без суттєвих змін у ціні. Для цього "Телекомунікаційні системи" можуть тимчасово використовувати бренд "ВОЛЯ", сплачуючи нам за це роялті", - зазначили в прес-службі оператора.

Раніше про рішення згорнути бізнес в Криму повідомила ще одна телекомунікаційна компанія, CDMA-оператор PeopleNet.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА