13:09 15.06.2014

Громадська рада Майдану вимагає від Кличка прийти на віче, а від ВР - розпуску

1 хв читати
Громадська рада Майдану вимагає від Кличка прийти на віче, а від ВР - розпуску

Третє громадське віче Майдану закликало мера Києва Віталія Кличка прийти на віче в неділю для обговорення ситуації в столиці.

"Пане Кличку, ми звертаємося до Вас: прийдіть на Майдан", - заявив зі сцени представник Громадської ради Майдану Олександр Остапенко.

За його словами, досі незрозуміла доля Майдану, а також ситуація з люстрацією в київських районних державних адміністраціях. "Ми звертаємося до мера, щоб мер сказав нам, яким він бачить Майдан", - сказав О.Остапенко, зазначивши, що Майдан був, є і буде інструментом тиску на українську владу, президента і парламент, і В.Кличко мав висловити свою думку з цього приводу.

Також представник Громадської ради Майдану закликав людей у вівторок прийти під будівлю Верховної Ради України на мітинг з вимогою про розпуск нинішнього складу парламенту. "У вівторок ми всі маємо прийти під Верховну Раду, щоб дотиснути її, щоб вона зробила те, що повинна зробити - піти в небуття", - заявив О.Остапенко.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на віче на майдані Незалежності в Києві зібралися у неділю кілька сотень людей. Нині виступають представники різних громадських організацій, які у своїй промові згадують основні проблеми, які має вирішувати, але не вирішує українська влада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА