15:28 09.07.2014

Мініфраструктури встановило порушення в діяльності аеропорту "Бориспіль" за колишнього керівництва

1 хв читати
Мініфраструктури встановило порушення в діяльності аеропорту "Бориспіль" за колишнього керівництва

Численні порушення було виявлено під час перевірки фінансово-господарської діяльності аеропорту "Бориспіль" за 2011-2014 роки, матеріали щодо встановлених фактів найближчим часом буде передано до правоохоронних органів.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України з посиланням на заступника міністра Петра Пінкаса, поки що не зафіксовано зловживань нинішнім керівництвом підприємства.

"Проти Сергія Гомболевського (нинішній гендиректор аеропорту - ІФ) на сьогодні немає жодного встановленого факту здійснених особисто ним порушень. Якщо таке буде виявлено, тоді застосовуватимуться кадрові рішення", - сказав він.

П.Пінкас зазначив, що управління внутрішнього аудиту Мінінфраструктури завершує перевірку фінансово-господарської діяльності аеропорту, і додав, що міністерство не має права оприлюднювати встановлені факти порушень. По роз'яснення та контроль над прискоренням проведення розслідування громадськість має звертатися до правоохоронних органів.

Як повідомлялося, генеральним директором аеропорту з липня 2011 року по липень 2013 року був Антон Волов, із липня 2013 року по березень 2014 року - Олексій Кочанов, з кінця березня 2014 року гендиректором аеропорту є Сергій Гомболевський.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим аеропортом України, забезпечує 50% пасажирських авіаперевезень країни. З аеропорту "Бориспіль" понад 50 авіакомпаній здійснюють регулярне сполучення на більше ніж 100 напрямках у всьому світі.

"Бориспіль" є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), Міжнародної організації цивільної авіації (ICAО) та Міжнародної ради аеропортів (ACI Europe).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА