17:15 30.07.2014

Чоловіки-переселенці зі східних областей, які переїхали на Львівщину, повинні стати на військовий облік – голова облради

1 хв читати
Чоловіки-переселенці зі східних областей, які переїхали на Львівщину, повинні стати на військовий облік – голова облради

Голова Львівської облради Петро Колодій просить обласний військкомат і міліцію сприяти тому, щоб на облік стали всі військовозобов'язані переселенці зі східних областей, повідомляє прес-служба Львівської облради.

Причиною такого звернення стали акції протесту жителів Самбірського та Старосамбірського районів, які 24 липня заблокували роботу об'єднаного Самбірського військкомату.

За даними прес-служби, люди "обурені скупченням на курортах переселенців чоловічої статі призовного віку з окупованих територій, які не бажають виконувати свого конституційного обов'язку із захисту держави".

"Зважаючи на справедливе обурення жителів області ситуацією, що склалася, а також на положення Закону України "Про військовий борг і військову службу", звертаємося до вас із проханням усіма законними методами забезпечити прибуття в районні військкомати області, аби стати на військовий облік, жителів східних областей, які є військовозобов'язаними й досягли призовного віку", - йдеться в повідомленні.

За даними Львівської ОДА, на середину липня поточного року у Львівській області налічувалося майже 3300 переселенців із Криму й Донбасу, переважно жінки та діти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

У Середземному морі на бойовому чергуванні чотири кораблі РФ, один із них ракетоносій "Калібрів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА