12:57 04.08.2014

Мобільні оператори України спростовують повідомлення про плани призупинення обслуговування їхніх абонентів у Криму

2 хв читати
Мобільні оператори України спростовують повідомлення про плани призупинення обслуговування їхніх абонентів у Криму

Українські мобільні оператори спростували повідомлення кримської влади про плани призупинення обслуговування своїх абонентів на Кримському півострові.

"Ми нічого не плануємо відключати. Зв'язок нині є, послуги надаються", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" голова департаменту зв'язків із громадськістю компанії "МТС Україна" Вікторія Рубан.

Директор із корпоративних зв'язків АТ "Київстар" Михайло Шуранов повідомив, що позиція щодо Криму залишається незмінною, обслуговування абонентів триває попри складнощі в роботі.

"Київстар" продовжує обслуговувати клієнтів у Криму. У зв’язку з неможливістю локальних підрядників та орендодавців здійснювати з нами розрахунки ми вже зазнаємо тривалих технічних та організаційних складнощів: деякі базові станції вже відключені за несплату. Усе це призводить до поступового зниження якості зв'язку. Це наростаючий процес, який перебуває поза межами нашого контролю", - повідомив він.

В "Астеліті" (бренд life:)) також не підтвердили інформації про можливе відключення його мережі.

"Інформація про можливе відключення зв'язку з нашого боку з 5 серпня не відповідає дійсності. У Криму life:) продовжує працювати у звичайному режимі, надаючи всі заявлені послуги. При цьому наша мережа працює відносно стабільно. Ми плануємо надавати послуги мобільного зв'язку на півострові настільки довго, наскільки це буде технічно можливо й не суперечитиме українському законодавству. Якщо говорити про тривалу перспективу, ми розглядаємо різні сценарії, проте у будь-якому разі керуватимемося українським законодавством", - повідомила агентству керівник PR-департаменту оператора Оксана Рудюк.

Як повідомлялося, віце-прем'єр Криму Дмитро Полонський, який поєднує свою посаду з посадою міністра інформації та зв'язку, раніше заявив із посиланням на інформацію від представників українських мобільних мереж, що обслуговування абонентів у Криму буде припинено у вівторок, 5 серпня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА