09:49 24.08.2014

Бої в зоні АТО тривають, відбувається зачистка Іловайська - "Інформспротив"

2 хв читати
Бої в зоні АТО тривають, відбувається зачистка Іловайська - "Інформспротив"

У зоні проведення антитерористичної операції тривають бої в районах н.п.Донецьк, Горлівка (Донецька обл.), Новосвітлівка і Хрящувате (обидва - Луганська обл.), триває зачистка м.Іловайська (Донецька обл.), повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Сили АТО продовжують утримувати позиції в районі Савур-Могили" (Донецька обл.), перебуваючи під постійним обстрілом. Протягом доби сили АТО завдали близько 60 артилерійських ударів по противнику. Зокрема двічі - з двох колон бронетехніки Збройних сил Росії, зафіксованих у районі н.п.Білоярівка (Донецька обл.)", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у неділю вранці.

Крім того, Д.Тимчук повідомив, що противник продовжує обстріл позицій сил АТО.

"Із мінометів обстріляли блок-пост поблизу н.п.Станиця Луганська, опорний пункт поблизу Луганська, позиції на території аеропорту в Луганську, блок-пост і опорний пункт поблизу н.п.Уткіне (Луганська обл.)", - йдеться в повідомленні.

Також обстріляно базовий табір сил АТО поблизу н.п.Весела Гора в Луганській області.

"З артилерії обстріляно опорний пункт сил АТО поблизу н.п.Красна Поляна. З БМ-21 "Град" обстріляно позиції сил АТО поблизу н.п.Маломиколаївка і опорний пункт поблизу Донецька", - наголосив Д.Тимчук.

Водночас прес-центр АТО повідомляє, що втрати незаконних збройних формувань за цю ніч становлять один бронетранспортер, два автомобілі і до тридцяти осіб. "Загалом, протягом 23-24 серпня терористи втратили убитими і пораненими понад 500 осіб", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО в соцмережі Facebook у неділю вранці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Новоселівки Першої поранено людину - голова Донецької ОВА

Зеленський у День матері подякував українкам за їхню важку працю, доброту й надзвичайну мужність у складний для країни час

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА