13:28 02.09.2014

Міліція затримала чотирьох підозрюваних у вбивстві мера Кременчука Бабаєва

1 хв читати
Міліція затримала чотирьох підозрюваних у вбивстві мера Кременчука Бабаєва

Правоохоронці затримали чотирьох осіб, яких підозрюють у вбивстві мера Кременчука (Полтавська обл.) Олега Бабаєва.

"Під час проведення слідчих дій, оперативно-розшукових заходів, і, зокрема, негласних слідчих дій, були встановлені і затримані чотири людини, яких підозрюють у скоєнні вбивства Олега Бабаєва. Наймолодшому з них лише 22 роки", - повідомляє прес-служба МВС України у вівторок.

Наразі суд вирішує питання про обрання запобіжного заходу затриманим у вигляді арешту. Тривають слідчі дії.

Як повідомлялося, О.Бабаєва було вбито пострілом у груди біля свого будинку вранці 26 липня. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що згодом перекваліфіковано прокуратурою як "умисне вбивство, скоєне на замовлення групою осіб".

Автомобіль, з якого стріляли і вбили мера Кременчука, через кілька днів після злочину знайшли спаленим у лісосмузі в Глобинському районі Полтавської області.

О.Бабаєва було обрано мером міста у 2010 році. З 23 листопада 2007 року до 4 лютого 2011 року - народний депутат України шостого скликання (обраний від Блоку Юлії Тимошенко). Очолював Полтавську обласну федерацію дзюдо, був почесним президентом футбольних клубів "Кремінь" і "Ворскла". У 2007 році був призначений головою наглядової ради ВАТ "Кременчукм'ясо".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА